Відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу

04875З 4 по 18 березня 2014 року в СЗШ №62 Дарницького району м. Києва відбувся ІІ (міський) тур Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу.
У конкурсі взяли участь учителі фізичної культури ЗНЗ – переможці І (районного) туру. 11-14 березня 2014 року конкурсанти проводили уроки. За підсумками конкурсу журі визначило переможців у загальному заліку та окремо переможців у номінаціях «Інноваційний урок фізичної культури» та «Урок фізичної культури з елементами футболу».
Положення про Всеукраїнський конкурс «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»
Наказ ДОНМС від 30.12.2013 №935 «Про проведення І (районного) та ІІ (міського) турів Всеукраїнського конкурсу на кращий інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу в 2014 році»
Фоторепортаж
У загальному заліку переможцями конкурсу та призерами стали:
Крамаренко Валерій Олександрович учитель фізичної культури НВК №30 «ЕкоНад» Дніпровського району – І місце;
Боголюбова Лейла Музафарівна учитель фізичної культури, СШ №28 Шевченківського району – ІІ місце;
Музика Олександр Вікторович учитель фізичної культури спеціальної школи-05029інтернату І-ІІІ ст. №9 Голосіївського району – ІІІ місце.
У номінації «Інноваційний урок фізичної культури»:
Боголюбова Лейла Музафарівна учитель фізичної культури, СШ №28 Шевченківського району – І місце;
Музика Олександр Вікторович учитель фізичної культури спеціальної школи-інтернату І-ІІІ ст. №9 Голосіївського району – ІІ місце;
Крамаренко Валерій Олександрович учитель фізичної культури НВК №30 «ЕкоНад» Дніпровського району – ІІІ місце;
У номінації «Урок фізичної культури з елементами футболу»:
Крамаренко Валерій Олександрович учитель фізичної культури НВК №30 «ЕкоНад» Дніпровського району – І місце;
Боголюбова Лейла Музафарівна учитель фізичної культури, СШ №28 Шевченківського району – ІІ місце;
Музика Олександр Вікторович учитель фізичної культури спеціальної школи-інтернату І-ІІІ ст. №9 Голосіївського району – ІІІ місце.
0547118 березня 2014 року в СЗШ №62 відбулось урочисте закриття конкурсу.
На ньому були присутні почесні гості від Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Інституту післядипломної педагогічної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, Федерації футболу України.
Переможці та лауреати конкурсу були нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) і цінними подарунками від Федерації футболу України.

Залишити відповідь