Уроки фізичної культури онлайн!

Шановні колеги, вчителі, тренери, вітаємо Вас з початком роботи YouTube-каналу «Junior Z»

junior_z1. Онлайн уроки та комплекси вправ підготовлені безпосередньо досвідченими, профільними фахівцями – вчителями фізичної культури. Користування каналом безкоштовне.

2. Онлайн уроки містять вправи, які відповідають різним варіативним модулям шкільної програми з фізичної культури. Все це дозволяє учителям моделювати процес фізичного виховання максимально наближено до їх календарних планів.

3. Онлайн уроки створені для НУШ, середньої і старшої школи окремо.

4. Онлайн уроки для середньої і старшої школи рекомендуються для дівчат і хлопців окремо. Умови карантину дозволяють забезпечити гендерний підхід при виборі уроків.

5. Онлайн уроки та комплекси вправ знімалися в найбільш наближених умовах до умов занять учнів. Цей чинник підвищує рівень безпеки під час занять.

6. Канал містить звернення Олександра Педана і рекомендації, щодо використання ресурсу. Кожного дня канал поповнюється новими відео-уроками.

7. Разом із каналом, фахівцями руху «Джуніор З» започатковується онлайн допомога для вчителів фізичної культури щодо організації дистанційних форм навчання з використанням різних Інтернет платформ та інструментаріїв.

Родзинками проекту онлайн уроків фізичної культури є мотиваційні конкурси для вчителів та учнів:
– учні, які розмістять в своєму Instagram хештег #juniorz щоденно зможуть брати участь у розіграші вау боксів і призів;
– вчителі, які внесуть найбільший вклад у розвиток проекту отримають за перемогу у конкурсі премії у 12000, 8000 та 4000 грн.

Слід зазначити, що конкурс онлайн уроків для вчителів фізичної культури триває до 24 квітня 2020 року. Взяти участь у конкурсі можна звернувшись на адресу: juniorz.edu@gmail.com, за телефоном +38(067)756-65-52 (Андрій Боляк), умови конкурсу на сайті http://juniorz.ua/

За довідками з освітніх питань (для вчителів фізичної культури тощо) звертайтесь на пошту: juniorz.edu@gmail.com або за тел. +38(067)756-65-52 (Viber, Telegram, WhatsApp).

Долучайтеся!!!

#juniorz #education #juniorzua #освіта #наспортівдома  #фізичнакультура #навчання #навчаннявдома #фізравдома #ufcc

YouTube-канал «Junior Z»

Залишити відповідь