Вітаємо призера Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»

890З 26 по 29 листопада 2013 року в м. Києві Інститут інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України спільно з Федерацією футболу України проводив ІІІ всеукраїнський (фінальний) тур Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу». У рамках конкурсу в Будинку футболу 27 листопада відбулась Всеукраїнська нарада ФФУ з питань розвитку дитячо-юнацького футболу. Широкому загалу були представлені 5 фіналістів конкурсу.
Конкурсні уроки проходили 28-29 листопада 2013 року в Скандинавській гімназії Дарницького району.
Місто Київ представляв Віктор Олександрович Твардовський, учитель фізичної культури вищої категорії школи І-ІІІ ст. №78 Печерського району, учитель-методист, відмінник освіти України, педагогічний стаж якого 30 років.
Наказ МОНМС України від 7 вересня 2011 року №1030 «Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу»
План-конспект уроку в 4 класі. Баскетбол
План-конспект уроку в 5 класі. Футбол
Фоторепортаж
Педагогічна майстерність, високий методичний рівень допомогли Віктору Олександровичу провести конкурсні уроки ІІІ всеукраїнського (фінального) туру на високому професійному рівні. На конкурсних 888уроках він застосовував інтерактивні технології та інноваційні методики навчання. Різноманітність методичних прийомів, індивідуальний і диференційований підхід до кожного учня, використання інформаційно-комунікаційних засобів, спортивного інвентаря, стандартного й нестандартного обладнання сприяли мотивації учнів до вивчення предмета та спонукали їх до цікавої динамічної роботи. Основну увагу педагог приділяв розвитку рухових якостей, спритності, швидкості, вправності, координаційним здібностям та активізації навчальної діяльності учнів.
Як результат перемога на ІІІ всеукраїнському (фінальному) турі Всеукраїнського конкурсу «Інноваційний урок фізичної культури та урок фізичної культури з елементами футболу».
Бажаємо нашому землякові, абсолютному переможцю Всеукраїнського конкурсу Віктору Олександровичу Твардовському творчих зльотів, міцного здоров’я та нових педагогічних перемог!

В.О.Твардовський. Урок баскетболу в 4 класі

В.О.Твардовський. Урок футболу в 5 класі

Залишити відповідь