Вітаємо школярів з перемогою на І Всеукраїнській учнівській олімпіаді з фізичної культури і спорту

7765334З 24 по 27 березня 2013 року в м. Харків у Харківському обласному вищому училищі фізичної культури і спорту відбувся ІV (фінальний) етап І Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури і спорту для учнів 11-х класів. У змаганнях взяли участь 54 учні з 25 областей України та міст Києва й Севастополя.
Програма олімпіади складалася з двох турів: теоретичного та практичного. Теоретичні завдання – це 45 тестових запитань. До практичного туру були включені такі види спорту: легка атлетика, гімнастика, гандбол, волейбол (дівчата), футбол (хлопці), баскетбол, туризм.
25 березня журі оцінювало знання учасників з теорії фізичної культури і спорту. Того ж дня відбулися змагання з волейболу, футболу, гандболу та баскетболу.
26 березня були проведені змагання з таких видів спорту, як гімнастика, туризм, легка атлетика.
Підсумки олімпіади журі підводило окремо серед юнаків і дівчат. Обидва учасники олімпіади від м. Києва стали призерами.
Диплом І ступеня серед дівчат здобула Сірантова Дар’я, учениця середньої загальноосвітньої школи №78 Печерського району (учитель фізичної культури – С.М.Чешейко).
Диплом ІІ ступеня серед юнаків виборов Олійник Богдан, учень Юридичного ліцею Національної академії внутрішніх справ України Солом’янського району (учитель фізичної культури – Н.А.Озерова).
Участь у змаганнях надала учням змогу перевірити свої знання, порівняти їх зі знаннями однолітків та сприяла свідомому вибору ними майбутньої професії, є запорукою вступу київських випускників до престижних навчальних закладів України.
26 березня в Харківському обласному вищому училищі фізичної культури і спорту відбулось урочисте закриття І Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури і спорту, на якому переможцям Дар’ї Сірантовій та Богдану Олійнику були вручені дипломи Міністерства освіти і науки України. Від Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації переможці та учасники отримали цінні подарунки й призи.
Вітаємо Сірантову Дар’ю та Олійника Богдана з перемогою та бажаємо успіхів у майбутньому!

Залишити відповідь